You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Al het nieuws over Indevuilbak

09 February 2017

Wat staat er dit jaar op het programma? Hoe kunnen we elkaar optimaal (onder)steunen? De voorbije weken bracht Indevuilbak een bezoek aan de Vlaamse provincies. De presentaties staan nu online.

07 February 2017

Naar goede gewoonte steken de komende weken vele duizenden vrijwilligers de handen uit de mouwen om het zwerfvuil in hun buurt op te ruimen en zo het straatbeeld van hun dorp, gemeente of stad mooi te maken.

21 December 2016

Wat staat er in 2017 te gebeuren? Hoe kunnen we elkaar optimaal (onder)steunen? Indevuilbak organiseert in januari en februari 2017 per provincie een ontmoetingsmoment voor lokale besturen en intercommunales. U bent van harte welkom!

28 November 2016

Peuken, blikjes, papierwikkels … als het op zwerfvuil aankomt, is er nog veel werk aan de winkel. Dat vonden ook heel wat winkeliers. Samen met hun personeel kwamen ze in actie tegen zwerfvuil. Ze maakten de straten weer schoon en de buurten weer proper. Ontdek hier hun opruimacties. Deed jouw winkel mee? Toon hier je actie.
 

27 September 2016

U kan 1 van onze eerste gemeenten of intercommunales worden waar we een coachingtraject uitvoeren. Ontdek het hier. 

12 September 2016

Erger jij je ook zo aan zwerfvuil? 

01 September 2016

Mila van de Ghost Rockers bracht op 1 september Indevuilbak-kaftpapier naar de Vrije Basis School De Ankering in Grimbergen: “Wij stoppen al ons vuilnis in onze boekentas tot we aan de vuilbak komen.”
 

29 August 2016

Scholen gaan de strijd aan tegen zwerfvuil. Ontdek hier hoe! 

19 August 2016

De hele zomer lang doen we gerichte acties om zo veel mogelijk mensen, clubs en verenigingen te motiveren om samen de strijd tegen zwerfvuil aan te gaan. Ontdekt in dit artikel waar we allemaal naartoe komen! 

  • 1
  • 2
  • >>